Voitonpäivämarssi

Runoilija Toini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiesitkö,että perhoset ovatkin pikkuenkeleitä ja ne lentelevät mielellään hyvien ihmisten ympärillä.=)
 

Ennen tunsin mieltä jaloa,
kunniaa ja tunteiden paloa,
kun näin miesten komeasti marssivan.
Ylpeinä aseensa kantavan.
Ajattelin,että siinäpä on
voima suuren suuri,
jota ei juuri mikään kaada.
Nyt se on kuin suurta näytelmää,
jonka taakse jää
tuhannet itkuiset kasvot,
itkevät vaimot ja orvot.
Ja vaikka toisiansa kättelevät,
halaavat ja hymyyvät,
aavistan,että julkisivun taakse
kätkevät ahneuden ja katkeruuden,
vihan ja kaunan ikuisen.
Sotilaat marssivat
kuin sätkynuket,
suorittaen hyvin osansa
suuressa näytelmässä
mutta ehkä hekin ovat salassa
toista mieltä.
Jäähän heille muisto
valokuva-albumiin.

Selite: 
Monenlaisia ajatuksia herätti tämänpäiväinen Voitonjuhla Venäjällä,kun Bush ja Putin vierekkäin katselivat paraatia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot