Ylistyslaulu

Runoilija Bitter moon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2015
Viimeksi paikalla: 17.3.2016 15:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1983

Sanoja kaipuusta
      ja katkerasta ikävästä,
yön tummina tunteina
sinulle kirjoitan, kun
                  kuuta katselen
                      viipyilen


aamun sarasteessa
           uusi valkea kajo
puhdas sivu, 
       yhä kirjoitan

askel askeleelta 
       sinua unohdan.



               
       
 

 

 

Makuuhuone on viileä

puhtaat lakanat suitsuttavat 

raikkautta ja höyheniä 

 

Avaan rullaverhon, 

melkein valmis kuu  

näyttäytyy naapurin katon yllä  

 

Tuijotamme toisiamme, 

tiedän että häviän  

tämän kilpailun, 

olen niin pieni, ymmyrkäinen 

 

Pilviharso on poissa 

on vain voima, 

suunnaton energia 

ja kauneus 

 

minun yksityinen näytäntöni, 

ylistyslaulu; 

Olen elossa,  

tämän pienen hetken 

luomien ummistamisesta toiseen 

 

Esirippu laskeutuu,  

     kuu viettelee unen. 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienohan se on tämäkin.
 

Käyttäjän kaikki runot