Kuu hohkaa

Runoilija Bitter moon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2015
Viimeksi paikalla: 17.3.2016 15:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1983

Sanoja kaipuusta
      ja katkerasta ikävästä,
yön tummina tunteina
sinulle kirjoitan, kun
                  kuuta katselen
                      viipyilen


aamun sarasteessa
           uusi valkea kajo
puhdas sivu, 
       yhä kirjoitan

askel askeleelta 
       sinua unohdan.



               
       
 

 

 

Kissa naukuu,

levottoman tepastelut  

ovelle ja takaisin 

enkä minä tavoita tuoksuasi  

jota etsin taas kuumeisesti 

 

Kuu hohkaa,
rullaverhon välistä sinkoilee levottomuus, 

yön hiljaiset mustat tunnit 

ja kissa kiertää kehää 

itkee vapaudenkaipuutaan, 

minä yhteistä kotia 

 

Tuo minulle tuoksusi nyt 

ja vapauta levottomuus. 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea.
 

Käyttäjän kaikki runot