Hopeinen valos

Runoilija Bitter moon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2015
Viimeksi paikalla: 17.3.2016 15:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1983

Sanoja kaipuusta
      ja katkerasta ikävästä,
yön tummina tunteina
sinulle kirjoitan, kun
                  kuuta katselen
                      viipyilen


aamun sarasteessa
           uusi valkea kajo
puhdas sivu, 
       yhä kirjoitan

askel askeleelta 
       sinua unohdan.



               
       
 

 

 

Nyt se on täysi, 

hopeinen valos taottu 

ympyrä kiertynyt umpeen 

 

Riisun saappaani 

oikaisen toviksi vuoteelle,  

ylhäällä kaukana tähdetön sini  

indigon lumous 

 

Avaruus on luonut aikansa 

yhden kuun kierron 

ikuisuuden laskuriin, 

enkä minä voi sitä käsittää 

niin pieneksi jälleen kasvoin 

kun sinua katsoin 

   ihmehopeani, 

kanssasi valvon 

ja aamulla olet poissa  

 

yksin jatkan matkaani valoon. 

 

 

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot