Ero

Runoilija Bitter moon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2015
Viimeksi paikalla: 17.3.2016 15:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1983

Sanoja kaipuusta
      ja katkerasta ikävästä,
yön tummina tunteina
sinulle kirjoitan, kun
                  kuuta katselen
                      viipyilen


aamun sarasteessa
           uusi valkea kajo
puhdas sivu, 
       yhä kirjoitan

askel askeleelta 
       sinua unohdan.



               
       
 

Pakkasin koko kaaoksen
hutiloiden ja lajittelematta laatikoihin
jotka nyt ilkeästi tuijottavat 
keskeltä uuden
kahdenkymmenen kuuden neliön

En jaksa aloittaa,
kädet eivät vain jaksa nousta
jalat kulkea kohti kasaa
hakea ja viedä, tavaraa uudelle paikalleen

Jään kaaokseen kuulostelemaan
kun romujen keskeltä alkaa sataa
säröjä
   railoja
       ilkeyksiä ja pahoja sanoja
ja avonaisesta säkistä tumma hahmo
tulee luokseni,
pyytää syliin istumaan
esittäytyy:

tässä uusi kämppäkaverisi,

Ero

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkihan nää on hienoja.
 

Käyttäjän kaikki runot