Magneettinen voima

Runoilija Bitter moon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2015
Viimeksi paikalla: 17.3.2016 15:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1983

Sanoja kaipuusta
      ja katkerasta ikävästä,
yön tummina tunteina
sinulle kirjoitan, kun
                  kuuta katselen
                      viipyilen


aamun sarasteessa
           uusi valkea kajo
puhdas sivu, 
       yhä kirjoitan

askel askeleelta 
       sinua unohdan.



               
       
 

 

 

Kuu hohkaa pilviverhon takaa,

hopeisen pinnan
           välkehdinnän
peittää utuinen  kerros,

se puhuttelee minua liikkeellään 

 

Harson alla piilosilla 

       magneettinen voima  

pimeän puoleen se kuljettaa 

aina vain pimeään, se 

sinussa ja minussakin on 

vetovoima, joka kiertää 

matkojen takaa 

   vuosien jälkeen 

      vieraiden suudelmien lomassa 

aina saman reitin, se kiertää  

päivän välillä valjetessa 

   sovun saapuessa 

luoksesi palaan,  

pimeään.

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea tämäkin.
Hienoa kerrontaa..upea runo
 

Käyttäjän kaikki runot