Nainen ja pihlaja

Runoilija sande-sudensydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2017 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''elämää eivät ole ne päivät jotka elämme,vaan ne jotka muistamme!'' ************************* Jokaisessa meissä asuu pieni runo. Ja jokaisessa päivässä onnen kultakimpale!
 

Yön varjot vaihtuvat,
hiljaiset käyvät kulkijat.
Vanha pihlaja värisee kastepisaroissa,
vielä virtaa voima juurissa.
Pysähtyy nainen vierelle sen,
aivan kuin jotain odottaen.
Kaivaa pienen pullon helmoistaan,
korkin avaa ja varrelle pihlajan sisällön valuttaa.
Uhri viiniä virtaavaa,
toive hiljainen täyttyä saa.
Nousee siivilleen yön linnut,
joku vierelleen on hiljaa tullut.

Kuin huomaamatta lähtevät kulkemaan,
matkaa käsikkäin taittamaan.
Joskus on hetkiä,
kun sanat vain ovat turhia.
Yksi katse riittää kertomaan,
mitä meni pihlajalta toivomaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot