Kaksi sateisenyön uneksijaa

Runoilija sande-sudensydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2017 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''elämää eivät ole ne päivät jotka elämme,vaan ne jotka muistamme!'' ************************* Jokaisessa meissä asuu pieni runo. Ja jokaisessa päivässä onnen kultakimpale!
 

Näinä öinä, kun sade pieksee pellon viljaa,
kun koko talo on aivan hiljaa.
Näinä öinä, kun yksin valvon ja mietin,
miten kaikki voisi olla toisin?

Mietin unikuvaa,
kaunista ohi soljuvaa.
Muistan kuinka lämmin voi olla katse,
kuinka arvokas jokainen lause.

Sateisten yön pilvien takaa,
kuu esiin kulkee kuin salaa.
Mietin onko minulla oikeutta toivoa,
salaisuutta palvoa?

Olet niin etäinen, mutta niin lämmin,
ehkä joskus sanon sinulle vielä kauniimmin.
Ehkä joskus aika ja etäisyys katoaa,
horisonttiin sateeseen kaksi käy kulkijaa...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitavaa sanailua! Hieno runo!

Joskus toinen tuntuu etäiseltä, vaikka nukkuu vieressä. Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot