Elämä on kuin eväsrasia...

Runoilija sande-sudensydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2017 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''elämää eivät ole ne päivät jotka elämme,vaan ne jotka muistamme!'' ************************* Jokaisessa meissä asuu pieni runo. Ja jokaisessa päivässä onnen kultakimpale!
 

Toivon, että jonain päivänä voisin jakaa kanssasi
elämän eväät.
Retkellä,
joka ehkä joku päivä alkaa.

En välitä vaikka siihen menisi aikaa,
haluan edes hetken sinut omistaa.
Sua hellästi koskettaa.

Jonakin päivänä haluan viedä sinut sinne ,missä onni on linnun siivessä.
Ikuisuus poutapilvessä.

Jos meille vain tämä yksi elämä annetaan,
edes hetki siitä jaetaan.
Tartu käteeni, vien sinut sinne missä haukka kohoaa siivilleen,
sinne missä lehmukset kohoavat korkeuteen.

Tule näytän sinulle paikan, jossa salama pirstoaa timantin,
paikan, jossa kyyneleet ovat vain kastehelmiä kukkien.

Jos meille vain tämä hetki annetaan,
tartutaan sen kulmaan.
Kantaa tai katkeaa,
tulipahan ainakin selvyys asiaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu ajatus...kutsuva, toiveikas runo

 

Käyttäjän kaikki runot