Syksyn aavistus

Runoilija sande-sudensydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2017 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''elämää eivät ole ne päivät jotka elämme,vaan ne jotka muistamme!'' ************************* Jokaisessa meissä asuu pieni runo. Ja jokaisessa päivässä onnen kultakimpale!
 

Illan viileydessä tuntuu aavistus saapuvasta syksystä.
Kastepisarat, jotka hiljaa tipahtelevat hämähäkin verkosta.
Vaikenevan luonnon äänestä.

Lehdet kahisevat ja tuuli liekuttaa niitä pitkin pihaa,
kuin koittaen vielä kerran saada ne havisemaan.
Syksy alkaa kuiskia kauniita sanojaan kesän korvaan.
Odottaen, että saa lopulta kaataa sen hitaasti alleen.
Niin varoen antaen suudelman viimeisen rakkaimmalleen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot