Tähtien valossa

Runoilija sande-sudensydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.5.2017 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''elämää eivät ole ne päivät jotka elämme,vaan ne jotka muistamme!'' ************************* Jokaisessa meissä asuu pieni runo. Ja jokaisessa päivässä onnen kultakimpale!
 

Maa makaa lumisena,
jäisenä.
Odottaen kevään kosketusta,
niin valkoisena.
Siinä tähtien valossa,
kuun kalpeassa kajossa.
Tuuli nostaa kevyen lumipilven,
joka kuin kimaltava hevonen,
laukkaa ohitseni.
Puhallan lämmintä ilmaa sen kylmään harjaan.
Tähtien valossa, se jää ympärilleni pyörimään.
Vain hetken, kunnes kujeillen katoaa.
Poistuu, ennenkuin ehdin kättä ojentaa.
Katson sen kaunista juoksua,
tunnen vain pakkasen hyytämän ilman tuoksua.
Ehkä sen muodosti ikäväni,
unikuvan kyyneleeni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kevättä rinnassa...joten tästä oikein huokuu kevättä!

 

Käyttäjän kaikki runot