Sinulle

Runoilija uneton71

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen YÖ-fani! =) Toivoisin, että arvostelisitte myös vanhempia hajatuksiani.
 

Vaikka välillämme olisi
syviä rotkoja,
myrskyäviä meriä ja
purkautuvia vuoria,
ne eivät estä tuulta tuomasta viestiä
minulta sinulle.
Tuuli kertokoon,
kaiku toistakoon.
Rakastan sinua.

Selite: 
Sinulle
Kategoria: 
 

Kommentit

Tänään tuuli onnittelut tuokoon:
hyvää syntymäpäivää.

Kaunista rakastamista...ikuista...Onnea:)

Syvää rakkautta kauniissa runossasi...

Hellän koskettavaa.

Herkkä ja kaunis....

Syvä kuin meri on runosi tunne.

Kaunis.

Kaunista ja koskettavaa.
Tuuli tuo viestin
Onnea merkkipäiväsi johdosta

Kauniin vahva rakkausruno, lopussa ihanaa herkkyyttä.

Kaunis.

kaunis

Aivan kylliksi rakkautta josta ei pidä irroittaa.

Kaunis viesti

 

Käyttäjän kaikki runot