Surun keskellä

Runoilija uneton71

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen YÖ-fani! =) Toivoisin, että arvostelisitte myös vanhempia hajatuksiani.
 

Rakkaan ihmisen poismeno satuttaa.
Ei tiedä, miten vois sydämen kipua lohduttaa,
minne ikävän haihduttaa.

Muistot kauniit hänestä syömessäs kanna,
iloa hänestä myös muille anna.
Puhu läheisille tunteistasi,
kerro yhteisistä ajoistanne.

Silloin voi surun keskellä,
ikävän ja kyynelten lävitse
nähdä kauniin muistot timantteina.

Selite: 
Surutyön keskellä tuli tälläinen mieleen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot