Nimetön

Runoilija uneton71

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen YÖ-fani! =) Toivoisin, että arvostelisitte myös vanhempia hajatuksiani.
 

Katseesi kehoani lämmittää.
Hymysi sulattaa vahvimmankin jään.
Äänesi kauniina korvissani helähtäen.
Yksin peittoon käpertyen,
karvaita kyyneleitä itkien,
sinua, rakkaani kaivaten.
Odotan, että sinut pian taas näkisin
ja jään sisältäni sulattaisit
ja kovuuden, kylmyyden häivyttäisit.

Selite: 
ei runo...vaan sanoja peräkkäin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot