Miten paljon - miten vähän

Runoilija uneton71

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen YÖ-fani! =) Toivoisin, että arvostelisitte myös vanhempia hajatuksiani.
 

En tiedä,
miten sinulle sanoisin,
miten paljon minua haavoitit.

Luulin, että aidosti rakkauttas vannoit,
kun mä sulle sydämeni
kultalautasella kannoin.

Pois heitit sydämen,
pidit vain lautasen.

Silti tahdot jatkaa ystävänäin,
vaik mä yksinäin, allapäin
jatkan ilman sydäntäin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot