Vuorosanoja

Runoilija Narrien Herra

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.10.2009
Viimeksi paikalla: 13.8.2022 7:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen Sanasto r.y:n jäsen. Ethän käytä runojani ilman lupaani.

Voitin Bookhousen järjestämän runokilpailun syyskuussa 2015.
Esikoisteokseni Valon Värejä myynnissä kustantajan verkkokaupassa,
Kirjasta löytyy tietoa näiden sivujen KIRJASTOSTA.


Toinen kirjani Siipirikon saatavana kustantajan verkkokaupasta, Adlibriksesta ja
Suomalaisesta kirjakaupasta.


 
 

Hengitän

Syvän hiljaisuuden läpi
valkean
usvan sisältäni 
puhallan

Pilven tai vielä
suuremman
kuun kasvoille
sadetta kantavan

tai hattaraksi 
hajoavan

hellän kosketuksen
lohduttavan.

Kaupungin

ikkunoiden silmät 
hehkuvat
sisällään varjot,
joiden kantajat

pakoon itseään
juoksevat
mennessään 
huutavat

vuorosanat,
joiden kirjoittajat

ovat kuiskauksillaan
puhuvat
valonsa 
piilottajat.

Pelkääjistä
kauneimmat.


Hengitän

avoin suuni 
kaiuton,
joki maasta
rajaton,

tuulen aalto
rannaton
kohti 
vihreää, jossa
laulu on

tai lähde kirkas
pyörteetön

vain pinnalta
kannattaa
yhden ritisevän
toiveen 
kerrallaan.

Vaikkei kosketusta
oikein huomaakaan

silti haavaan
sisimmistä sisimpään
rytmin
kirjaimilla puhaltaa.

Vuorosanoja

näin mieli
värein kuvittaa
ja katse siirtyy 
vastaamaan,

kun ei se osaa 
muutakaan.

Hengitän

Kuulen huudon 
linnun
lähtevän,
lehden väriin
häipyvän,

näen tähden
valoon eksyvän,
äänen jotain
etsivän.

Vuorosanan 
syntyvän.

Kumarran.

















 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa kerrontaa, saa lukijan rakkaudelliselle mielelle <3 
 

Käyttäjän kaikki runot