Kuin lintu eksyi hihittämään

Runoilija Narrien Herra

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.10.2009
Viimeksi paikalla: 13.8.2022 7:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen Sanasto r.y:n jäsen. Ethän käytä runojani ilman lupaani.

Voitin Bookhousen järjestämän runokilpailun syyskuussa 2015.
Esikoisteokseni Valon Värejä myynnissä kustantajan verkkokaupassa,
Kirjasta löytyy tietoa näiden sivujen KIRJASTOSTA.


Toinen kirjani Siipirikon saatavana kustantajan verkkokaupasta, Adlibriksesta ja
Suomalaisesta kirjakaupasta.


 
 
Takin läpi sulaa
sydän 

Tuuli tekee hiuksista 
metsän, 
Varjo veneitä pilven
päälle.

Ja tuo valo tulee
kutittamaan
kirjahyllyn 
pulleaa Buddhaa. 

Kuin lintu
 
eksyi hihittämään
minusta murjotuksen 
pois.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aaah.. Kevätaurinko

Täälläkin hihitytti :)
Upeaa kerrontaa, pieni yksityiskohta voi olla erittäin tärkeä <3 
Aivan ihana runo, lämmin ja positiivinen :)
Valo ja sulkakynäsi saa ihmeitä aikaan ja buddha on kutitus on ihana, hyvän mielen runo, kiitos.
Pirteä, mukava runo.
 

Käyttäjän kaikki runot