Mielessä vielä runo

Runoilija Narrien Herra

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.10.2009
Viimeksi paikalla: 13.8.2022 7:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen Sanasto r.y:n jäsen. Ethän käytä runojani ilman lupaani.

Voitin Bookhousen järjestämän runokilpailun syyskuussa 2015.
Esikoisteokseni Valon Värejä myynnissä kustantajan verkkokaupassa,
Kirjasta löytyy tietoa näiden sivujen KIRJASTOSTA.


Toinen kirjani Siipirikon saatavana kustantajan verkkokaupasta, Adlibriksesta ja
Suomalaisesta kirjakaupasta.


 
 
Mielessä vielä runo.

Takissa ommeltu sydän ja
kimalaisen siitepölyä.

Ikkunan takana amppeli
huutaa vettä ja ravinteita.
Siinä on naapuria enemmän
ihmistä.

Tytöllä kupissaan Latte artista.
Kermavaahtoa kasvomaskissa.

On viikon kuumin päivä.
Huomenna tulee helle. 

Eikä kukaan lähde mihinkään
kuin unelmissaan. 

Tämäkin on jo
ulkomaanmatka.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa, mielikuvitusta tarvitaan, ja sitähän meillä riittää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot