Kuinka tunnutkaan niin hyvältä

Runoilija Dolores

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2004
Viimeksi paikalla: 18.1.2024 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Ei eilisessä, ei huomisessa.
Elämä on tässä
 

Sininen sumuinen hämäryys
On aivan kuin seisoisin meressä
Kaukaa, kaukaa kiiruhtaen
hiljaisena pauhuna kuulen

Sekoitus odotusta, haikeutta
menetystä

Silloin kun raikas hengitys tuntuu
sietämättämän hyvältä iholla
käännyn
Jossain Tiira kirkaisi

Päin syöksyvä vesiryöppy
nuolee selkääni
Vesitirskeet kastelevat kasvoni

Kirkkaina helminä ne ovat kauniita

Keräät niitä käsiisi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

i h a n a!

Upea tunnelma tässä

Ihanaa tunnelmaa ja latausta. Tulee mieleen meren siniset aallokot.

Pidän runon luonto- ja tunnekuvauksen (sekä aikamuotojen) tasapainoisesta sekoittumisesta. Otsikko on hieno. Samoin lopetus; kuvaa hienosti (tekijälle tärkeän, herkän - tarkka kuvaus tapahtuneesta tai metafora, ehkä kumpaakin) muiston. Tähän runoon palasin uudelleen. Koska merenranta on itselleni ollut ja on yhä tärkeä paikka yksin sekä toisen kanssa, romanttisine muistoineenkin: kesäisine aurinkopäivineen ja syksyisine kylmäkylpyineen myrskyävissä vaahtopäissä, aallonmurtaja, yöt nuotion äärellä hiljaista kohinaa kuunnellen - ja ne kirkkaat helmet.

i h a n a!

Upea tunnelma tässä

Ihanaa tunnelmaa ja latausta. Tulee mieleen meren siniset aallokot.

Pidän runon luonto- ja tunnekuvauksen (sekä aikamuotojen) tasapainoisesta sekoittumisesta. Otsikko on hieno. Samoin lopetus; kuvaa hienosti (tekijälle tärkeän, herkän - tarkka kuvaus tapahtuneesta tai metafora, ehkä kumpaakin) muiston. Tähän runoon palasin uudelleen. Koska merenranta on itselleni ollut ja on yhä tärkeä paikka yksin sekä toisen kanssa, romanttisine muistoineenkin: kesäisine aurinkopäivineen ja syksyisine kylmäkylpyineen myrskyävissä vaahtopäissä, aallonmurtaja, yöt nuotion äärellä hiljaista kohinaa kuunnellen - ja ne kirkkaat helmet.

 

Käyttäjän kaikki runot