Lähtemättömästi sinuun jään

Runoilija Dolores

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2004
Viimeksi paikalla: 18.1.2024 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Ei eilisessä, ei huomisessa.
Elämä on tässä
 

Kun tuuli sivelee kasvojasi

Kuulethan kuinka se
kuiskii korviisi

Tunnethan kuinka se
kiertyy ympärillesi

Ethän vain kurkista reunalta
annathan itsellesi luvan hypätä

Ja sielusi lentää
sinisillä siivillä

Kuulethan silloin
kosketukseni kuiskauksen

Aamu johon heräät
yö johon nukahdat

Lähtemättömästi sinuun jään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Tämä on niin kaunis.Ihanasti romanttinen.

Harmoniaruno.

Kiehtova herkkä runo yhteenkuuluvuudesta.

Herkän kaunis, ilmavan kevyt ...ja silti niin syvänpainava rakkauden tunnelma. Upein vertauskuvin ja sanakääntein sanataiteeksi jäävää runoutta.

Todella kaunis on tämä runosi.
Nämä sanat kyllä uppoavat minuun täysin.
Paljon samoja ajatuksia on myös minulla.

kaunis runo

Mahtava tunneruno!
Pyyteetön rakkauven antamine on, ku tatuoenti syvämen seinälä.

Herkkää ja sointuvaa tuulen kutsua!
Onnellista Syntymäpäivää!

Ihana kuvaus rakkauden voimasta ja kauneudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot