Sinä suutelit minut halujen metsään

Runoilija Dolores

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2004
Viimeksi paikalla: 18.1.2024 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Ei eilisessä, ei huomisessa.
Elämä on tässä
 

Annoin ajatusteni seisahtua
Nauttia tästä kaikesta
Näkemästäni
Tunteesta sydämessäni

Kuinka kätesi oli tarkoitettu käteeni
Silmäsi lukemaan omiani
Huulesi suutelemaan huuliani

Rakkauden tunteeni tänäänkin
lentää syliisi
Kuinka sylisi onkaa juuri
minun muotoiseni

Sinä suutelit minut halujen metsään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on upea ja sopii meille kaikille jotka onnen olemme löytäneet. Kiitos tästä runostasi.

Todella ihastuttava runo!
Tästä ei voi olla pitämättä.

Kauniita ja herkkiä tunteiden kuvia ja sitä rakkautta joka tuntuu vatsanpohjassa saakka. Kaunis runo rakkaudesta ja onnesta aidosta

Ihana !

Voi kun ihana! :)

Aivan ihastuttavan kauniin suloinen runo.
Suoraan syliin eikun suosikkeihin.
Kiitos!

Ihania tunnekuvia rakkaudesta

tämä on kaunis ja rehellinen rakkausruno!

Upea, suloinen runo. Rakkautta tulvillaan.

Rakkautta isolla ärrällä...tämä runo ja pyörähtelevä musiikki vievät iloisesti mennessään.

hieno runo, jos kohta pienemmästäkin fontista saisi selvää

Runon henkilöt=toisilleen tarkoitetut.

Metsäsätä voi ammentaa monia ihania tunteita, mielikuviakin. Pidin tämän runon aistillisuudesta.

Lumoavan kaunis runo rakkaudesta. Varsinkin
tuo: kuinka sylisi onkaan juuri minun muotoiseni,
kuvaa hienosti yhteen hioutuneita sydämiä.

Tässä runossa on tunne, sydänlämmin syli. Se välittyy lukijalle niin voimakkaana ja kauniina, että hymy saapuu huulille jo ihan toisen puolesta. Rakkautta ilmassa.

 

Käyttäjän kaikki runot