Tuulessa Rakkautesi kukkia

Runoilija Dolores

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2004
Viimeksi paikalla: 18.1.2024 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Ei eilisessä, ei huomisessa.
Elämä on tässä
 

Olin siinä jo jonkun aikaa seisonut
tuulta kädestä pitänyt

Tänään on sinun päiväsi kuiski tuuli

Sinä tulit
Lämpimin huulin varovasti suutelit
Kuljetit läpi öisten kosteiden niittyjen
Talutit alle tähtien
Rakkautesi joka ei
kuunvalossakaan kalpene

Tänään on sinun päiväsi kuiski tuuli

Sinä tulit
Ja otit ihan viereesiä
juurrutit aivan lähellesi
Juuret kasvamaan kiinni toisiinsa

Tänään on sinun päväsi kuiski tuuli

Juurineen vierekkäin
aivan toisamme lähekkäin
Aamu kun niitty oli hiljainen
ja pääsi painoit rinnallein
Vierelläni haluathan elää elämäsi
kuiskasit sinä minulle

Tuuli Rakkautesi kukkia
puhalsi hiuksiini

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana tuulen rakkaus ja vielä taisi kosiakin.
Ja rakkauden kukkia hiuksiin.
Siis, niin lämmin ja herkkä runo.
Pidän tästä.. :)))

Kauneimpia kukkia täynnä tämä Ihana runosi.

Rakkaustarinan huikein tuokio.

ai kun on ihana;)

Ihana rakkausruno, upeaa kielen käyttöä/värikkyyttä, runo kuin laulu!

Olen aivan sanaton...
Upea rakkausruno!
Todellinen timantti on tämä teoksesi.

Herkän kaunis runo, sopii häärunoksi.

IHANA!!!!!!!!
Siis kertakaikkiaan upee!!!

Tämä runo tuoksuu, näyttää kauniilta ja herkältä ~rakkautta täysi.

Todella upea rakkausruno tämä

Oi kun kaunis. Melkein tuntuu tuuli korvilla ja hiuksissa :) Ihana, keväinen.

Upea rakkausruno tämä jossa "tuuli kuiskii" tuota onnea ja lämmintä tunnetta joka tavoittaa nuo sydämet.

 

Käyttäjän kaikki runot