Tahtoisin ottaa sinua kädestä ja hymyillä

Runoilija Dolores

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2004
Viimeksi paikalla: 18.1.2024 16:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Ei eilisessä, ei huomisessa.
Elämä on tässä
 

Jos sinä olisit

puolenhehtaarin metsän ainoa puu
Kiippeilisin onnellisena oksillasi
Unohtuisin sinuun

Jos minä olisin

asvalttipihan ainoa lammikko
pomppisitko minut tyhjäksi
Olenhan kuin Rakkautesi kerjäläinen

Tässä päivässä, kun pisarat peittää
eilisiä jälkiä


Tahtoisin ottaa sinua kädestä ja hymyillä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot