Köysi sinusta minuun

Runoilija Karamelli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ---~--~--~-- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ --~--~--~--- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


Itkenyt olen - poskilta pudotellut
kyyneleitä litroittain, tonneittain


sokerina pohjalla
niissä elämänsuola


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ---~--~--~-- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ --~--~--~--- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
 

Haluun haaksirikkoutuneina -

huku minuun

Selite: 
<br /> Yhtä olemme kuin puut juuristaan asti. <br />
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

vahvaa sitoutumista runosi kertoo

Lumouduin tekstiisi niin, että unohdin: ONNITTELUT SYNTYMÄPÄIVÄNÄSI!

Vahva.

Vahvaa yhteenkuuluvuutta.

Ihminen joutuu satimeen, rakkauteen, mutta onneksi se tuo vain onnea.

Kiva runo, hauskasti keksitty :))

Oi oi miten upea. Laitan suosikkeihin! Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot