Hetket - helmiä

Runoilija Karamelli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ---~--~--~-- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ --~--~--~--- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


Itkenyt olen - poskilta pudotellut
kyyneleitä litroittain, tonneittain


sokerina pohjalla
niissä elämänsuola


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ---~--~--~-- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ --~--~--~--- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
 

Jätti hallayö
joelle
jäähunnun

ohuen kuin kuiskaus

puiden siitä
nähdä
peilikuvansa

niin hauras
kauneus

hetkessä katoava

Selite: 
Luonnon maisemissa on upeaa kulkea, pysähtyä hetkeksi maailmalta ja antaa silmien siinä vain hiljaa hetken levähtää
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan, luonnon helmassa----silmä lepää *~
Kaunis :)

Herkkä ja kaunis Hyvää syntymäpäivää

Kaunis luontokuvaus ja samalla kaunis kuvaus ainutkertaista ja hauraista hetkistä elämässämme.

Kiitos kommentistasi!

Kauniit hetket olet runoosi vanginnut,
maalannut jäisen maiseman meidän
lukijoiden ihailtavaksi, kiitos!

Kaunis, viileän kuultava tunnelma - vangitsit sen runoosi kuin valokuvan. Ihana katsella.

Upea kuvaus luonnosta kuin maisemataulu...johon on ihana hetkeksi pysähtyä. Kaunista :)

Ihana runo. Hyvin keksitty tuo ilmaisu "ohut kuin kuiskaus". Piiiiiiiiiidiiiiiiiiiiin.

.. koskettavan kaunista..

Luonnossa voi kokea mieleen jääviä elämyksiä

Todella kaunis ja herkkä runo. PALJON ONNEA SYNTYMÄPÄIVÄSI JOHDOSTA!

Kaunista! <3
Hyvää syntymäpäivää! *~

Luonto on hyvä runouden innoittaja. kaunis runo :)

makoisia syntymäpäiviä

Herkkyyttä huokuva runo, kaunis.
Onnitteluja

 

Käyttäjän kaikki runot