Kaikkeuteni

Runoilija Karamelli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ---~--~--~-- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ --~--~--~--- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ


Itkenyt olen - poskilta pudotellut
kyyneleitä litroittain, tonneittain


sokerina pohjalla
niissä elämänsuola


Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ---~--~--~-- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ --~--~--~--- Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
 

Käyttäjän kaikki runot