Nimetön

Runoilija Pratu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole mukana äänestyksissä.



KIITOSHALAUS
 

Kuvia katson
sydämeni lämpenee

osa aikaa
ilman totuutta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä runosesta löytyy sydänten yhteys.

Niin täynnä tunnetta
ja vahvaa viisautta
on runosi.

Kiitän tästä runostasi.

t. Virpi

Muistoja kuviin
lisätty mielikuviin
onnen tunteita

Syntymäpäivätervehdys RunoYsävälle

Herkkä, kaunis runo

Lämmin runo

Tässä on lämpöistä hyvänmielen hyrinää. :)

En sano sanaakaan mutta tiedät, että tunnen. Aina.

Herkkä ja puhutteleva runo. Pidän!

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Pratu Nimetön 30.6.2015 9 Runo
Pratu Uni vai muuta 4.4.2015 2 Runo
Pratu Ihmettelen aina 3.4.2015 0 Runo
Pratu Nimetön 20.3.2015 9 Runo
Pratu Menneisyyden nykyisyys 6.3.2015 0 Runo
Pratu Nimetön 6.2.2015 4 Runo
Pratu Nimetön 15.1.2015 0 Runo
Pratu Nimetön 14.12.2014 6 Runo
Pratu Nimetön 15.11.2014 1 Runo
Pratu Nimetön 13.10.2014 7 Runo