Nimetön

Runoilija Pratu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole mukana äänestyksissä.



KIITOSHALAUS
 

Lähtivät kesän linnut
kukat vain ikkunoissa
jäin tänne sumun keskelle

olen kotona ja odotan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ikävän pauloissa
kaunis haikeus läsnä

Tunnelma tulee mieleen melkein kuin kuva.

Tutusti kukkivat lempeä tunnelma!

Hyvin pelkistetty syystunnelma.

Kaunis on tämä runosi. Jälleen melankoliaa, josta tämä lukija myös pitää.

Tänä aamuna
Helsingissä sumua
Kouvolassa sees

Niin. Tulee seuraava kevät ja kukkivat taas kunnaat.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Pratu Nimetön 30.6.2015 9 Runo
Pratu Uni vai muuta 4.4.2015 2 Runo
Pratu Ihmettelen aina 3.4.2015 0 Runo
Pratu Nimetön 20.3.2015 9 Runo
Pratu Menneisyyden nykyisyys 6.3.2015 0 Runo
Pratu Nimetön 6.2.2015 4 Runo
Pratu Nimetön 15.1.2015 0 Runo
Pratu Nimetön 14.12.2014 6 Runo
Pratu Nimetön 15.11.2014 1 Runo
Pratu Nimetön 13.10.2014 7 Runo