Unestaan jo heräilevää

Runoilija Aaltonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ja niin minä
rakastan sinua
kevättä kuiskivina 
aamuinaan.

Sinua elämä jota
kutsun syliini
näyttämään minulle 
lempeät värisi.

Unestaan heräilevinä 
viattomina
suloisen ujoinakin 
katseinaan.

Nähdä sinun 
valosi ja olla
hetkisen silmistäsi
tuikkiva rakkaus.

Koruton on silloin
ajatukseni kun minä
pelkään sinun
katoavan minusta.

Kuulaat ja
hauraat unelmani
joille olen antanut
nöyränä sieluni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot