Hetkiä

Runoilija Aaltonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
                     On niitä hetkiä jolloin
                  tuntee vain surunsa.
             Kaukaisina muistoinaan
          nuo valoisat ilonsa.

    Elossa olemisen
      huomaakin silloin,
          kun oivaltaa tuon
              kaiken rajallisuutensa.

       Aistien tuohon kaikkeuteen
    liitetyn omansa
  kiitoksellakin vastaanotetun
 pienuutensa.

        Opetella hiljaa
            sisimmässään rakkaistakin
               kantamuksistaan toisinaan
                   luopumaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan hieno runo ! Tykkään kovasti niin muodosta kuin herkästä sisällöstä, lopetuksessa ollaan jossain olennaisessa, tunteen ja sen käsittelemisen ytimessä.
 

Käyttäjän kaikki runot