Uinuva silmu

Runoilija Aaltonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hauras on

unelmani vielä
uinuvassa silmussaan
turvassa omassa
kehdossaan.

Silitäthän kevät
minuun pehmeät
untuvat.

Silloin kun
valoa ja lämpöä
on riittämiin
kasvatan sulkani.

liidossani
taivaankannen
sekä sateenkaaren
tuhannet välkkyvät

heleät sävyt.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis !
 

Käyttäjän kaikki runot