Onneksi

Runoilija l-s-k

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.9.2015
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 21:48

Asuinpaikka: Vesilahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.10.1979

Leenan runoja
 
Onneksi emme ehtineet 
kiinnittää lemmenlukkoja siltaan.

Onneksi en koskaan 
mennyt sinun juoneesi 
kihloihin menosta.

Onneksi en koskaan 
ehtinyt muuttamaan 
sinun kanssasi yhteen.

Onneksi sisäinen 
hälytyskelloni sanoi 
että nyt ei kakki ole 
kohdallaan sinun toilailluillasi.

Voin vain varoittaa kaikkia 
tällaisista oma onnensa onkijoista
joilla ei ole muuta määränpäätä kun
saada toisen elämä pilalle.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot