Valheita

Runoilija l-s-k

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.9.2015
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 21:48

Asuinpaikka: Vesilahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.10.1979

Leenan runoja
 
Valheita valheita valheita 
sinä suollat suustasi vain valheita. 

Eikö sinulla ole omaatuntoa 
joka sanoisi poika stop nyt riittää! 

Kun kehtaat väittää minua pettäjäksi? 

Itse sinä petit 
ja nyt yrität tehdä
minusta syyllistä. 

Kai mä nyt itse tiedän 
kenen kanssa olen ollut
ja kenen kanssa en. 

Ei sinulla ole edes omaatuntoa 
joka osaisi pyytää anteeksi.

Minulla sentään on pokkaa
pyytää anteeksi. 

Vaikka en mitään koskaan väärin
ole tehnytkään. 

Mene vielä mamman helmoihin
ruikuttamaan paskaa elämääsi. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä olen tottunut onneksi tekemään lähes kaiken väärin.

Heh!
 

Käyttäjän kaikki runot