Haista äijä paska

Runoilija l-s-k

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.9.2015
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 21:48

Asuinpaikka: Vesilahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.10.1979

Leenan runoja
 
Haista sä äijä paska sanoin mä sulle.  
Sä vaan auoit päätäs mulle. 

Luuletko sillä jotain voittavas? 

Sä voitat vain paskaläjän kätees. 
Verä homo itses vessanpöntöstä alas. 

Ällötys typerys inhottava sika rumilus. 
Mä oksennan ainakun sua vähänkin ajattelen. 

Mä oon aina sua inhonnut ja tuun aina inhoamaan. 

Kun ihminen on julkea ja röyhkeä inhotus niin
jäljelle ei jää kuin paskaläjä joka vedetään pytystä alas. 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot