Vuoden turhakke

Runoilija l-s-k

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.9.2015
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 21:48

Asuinpaikka: Vesilahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.10.1979

Leenan runoja
 
Turhanaikainen ihminen 
jolle en toivo koskaan mitään hyvää. 

Häivy pois elämästäni turhake.
Jos voisin päättää vuoden turhakkeen
se olisit sinä. 

En sinua koskaan ole rakastunut. 
Olit niin lapsellinen ja naurettava pelle
ja typerä kun puupölli. 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot