Näyttelyä

Runoilija l-s-k

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.9.2015
Viimeksi paikalla: 16.4.2020 21:48

Asuinpaikka: Vesilahti
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.10.1979

Leenan runoja
 
Sinä luulet minua tyhmäksi 
etten tajua asioiden oikeaa laitaa. 

Voi pikku poika sinua vielä 
mä olen viisaampi kun sä luuletkaan. 

Mä näyttelen vain tyhmää imposilliä 
joka ei tajuaisi sun valheitasi 
mutta kun oikea hetki koittaa 
tämä karhu ärähtää.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot