Yksinäisyyden lahja

Runoilija YksitoistaMinuuttia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarinoita. Minusta, minulle.
 

Mitä kauemmaksi sinä menet

sitä vahvemmaksi minä tulen

koko maailmallinen

käsiä

minua kantamassa

---

et mitään sellaista enää

voi tehdä, voi sanoa

että itseni hylkäisin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot