Kauniit tuntemattomat

Runoilija YksitoistaMinuuttia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarinoita. Minusta, minulle.
 

Minä en tunne ketään

vain palan itsestäni

hetken kerrallaan

silti,

ei mikään estä minua ihastamasta

ihmisen sisäistä kauneutta

----

mutta voi, miten röyhkeä olisin

jos väittäisin sinut, kenet tahansa

tuntevani

------

sitä, mikä meissä on yhtä

sitä minä sinussa palvon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot