Kevättä

Runoilija YksitoistaMinuuttia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarinoita. Minusta, minulle.
 

kietoutumisia keväisiin unelmiin
kaivautumista rantahiekkaan
vielä ihanan viileään

lämpimät kätesi
varpaiden
suojana

sanoja,
jotka kutovat meidät
hetkeksi
ihastuttavan lupauksen
verkkoon

hameenhelman heilahdus
silmänisku hämärtyvässä
kevätyössä

sandaalieni korot
avaavat näköalaa

entä jos

piirtäisin ihollesi
suudelmin sydämiä

suostuttelisin sinut
astumaan laatikostasi

pyyhitään pois se tarina
työstä ja perheestä
talosta ja siitä
kuinka työ tulee ennen huvia

sitä lajia on nähty tarpeeksi

minä olen syntynyt
kevättä varten

arki ei varsinaisesti

kuulu

vahvuuksiini

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot