sielun hämäristä nurkista

Runoilija YksitoistaMinuuttia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarinoita. Minusta, minulle.
 

askeleenmitan hän jäi jälkeen
ei mennyt niinkuin elokuvissa

...

ainakaan niissä, mitkä on suunnattu
ihan koko perheelle

ei katunut

oksien kätköissä polku

ei niin usein valittu

kovin turhaan
paljon paheksuttu

paljaille, paljasta
maata rakastaville jaloilleen
oksien raapimiseen ihastuneelle iholleen
ihan hirmu sopiva

sen viileys ravitsee sydäntään
niinkuin ei mikään muu voi ravita

siellä lepää
suloisenterävillä kivillään

kerää kastetta
ylpeän sielunsa vaatteiksi

askeleenmitan jäljessä hän
-melkein jo se-
pää veikeästi kallellaan

saparopää
aavistuksen painuksissa,
merkiksi osoittamastan nöyryydestä

vihreissä silmissä pilke

paheksuntaa
vilpittömästi

ihastava

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ensin en saanut kiinni tai toisinpäin runo ei saanut otetta minusta? Sitten runo alkoi rullata. Toisella kerran naistellen kielikuvia ne alkoi elää.

 

Käyttäjän kaikki runot