Nimetön

Runoilija YksitoistaMinuuttia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tarinoita. Minusta, minulle.
 

Vapaus

sitä katsoo ympärilleen
vähän uteliaana

tuoltako se näyttää

uneksiva katse
jalat tukevasti pilvissä

mielikuvitusmaailmassa

kummiskaan ei

vankila sekin
vaikka sievästi sisustettu

vapaus näyttää ei-miltään
mitä suurimmalla rakkaudella
ja kunnioituksella

vapaus on se hetki
jossa punot verkkoa
mihin pudota

tila jossa maalaat taulua vapaudesta

luulitko saaneesi sen kankaalle talteen

joko niittasit ei minkään
matkamuistojesi joukkoon

siinä sinä kumminkin asut
podet vapaudentuskaa

jahtaat ei mitään

ensimmäinen ajatus

oli jo liikaa

askel pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vapaus on siinäkuin rakkaus jossa on hyvä elää ja etsiä totuutta joka kulkee edellä. Me olemme olleet niin kauan vankeudessa tietääksemme mitä on todellinen vapaus. Vapaus on todellisuuden tunne siitä että voi valita oikein, nin ettei sydän valita, olet menettänyt kyvyn olla vapaasti ajatteleva ihminen. Runosi on ansiokas ja valottaa yhden kääntöpuolen teemasta vapaus näin me jämme kinni kun meidän pitäisi olla vapaita

 

Käyttäjän kaikki runot