Oliko meillä mitään?

Runoilija Tikru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen laittanut Jumalalle rukkaset tiskiin monta kertaa,Hän ei kertaakaan.
 

Yksi kaunis sana
- Menneiden muistoksi?

Yksi ystävän ele
- lasten kunniaksi?

Mutta
aina
on
ylpeillä menetettävää

Saaliina seitissä
odotin
kuoliniskuasi

odottaessani
maistelin
katkeruutesi kalkkia

halveksivaa vihaasi

hiljaista
kylmää
vihaasi.

Selite: 
Eroprosessista joka oli viedä henkeni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen tuntemusten kuvaus.

Runo, joka saa vaikenemaan. Tällaisista runoista tulee aina syvää mietteiden vuoropuhelua. Harvoin näin rankkaa kestääkään ihminen. Luonnonlahjakkuus olet ja tämä runo hyytää ja sattuu.

Narsisti jättää vain valheita jälkeensä. Kuvaat hienosti sitä miten terve ihminen reagoi.

Painavia sanoja!
Hyvää syntymäpäivää ja vielä parempaa tulevaisuutta!

Niin ja hyvää syntymäpäivää myös!

Onneksi tuo odotus on menneessä muodossa, kuvastaa että jonkinmoínen askel on menty eteen päin.

Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot