TUTKIMUSMATKA

Runoilija Tikru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen laittanut Jumalalle rukkaset tiskiin monta kertaa,Hän ei kertaakaan.
 

MONENLAISTA RAKKAUTTA

KAIKEN
RAKKAUDEN
LÄHDE

LAITTOI MINUT OPPIMAAN.

ITSENI
SYVIMMÄSTÄ
TUSKASTA,

VAIKEISTA VYYHDEISTÄNI

VIHAN
VANKILOISSA,

YMPÄRISTÖNI KYLMÄSTÄ JULMUUDESTA,

ARMOTTOMUUDESTA

-LÖYSIN SYVYYDEN KAIKKEEN RAKKAUTEEN.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä runo tärkeästä aiheesta. Isojen kirjainten käyttö vähän häiritsee.

 

Käyttäjän kaikki runot