LAPSEN IKÄVÄ

Runoilija Tikru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen laittanut Jumalalle rukkaset tiskiin monta kertaa,Hän ei kertaakaan.
 

TYHJÄ ISTUIN

TYHJÄ SYLI

SISIMPÄNI RASKAANA ILMAA

AHNEET
TAKERTUVAT
ONTOT

ÄIDIN KÄDET
ETSIVÄT HANAKAT
HAKEVAT

LAPSEN TERVEITÄ SORMIA

TÄYTTYMÄTÖN HALAUS
TURHAUTUNUT KOSKETUS

ÄIDIN TUNTEET
TYHJÄSSÄ KODISSA

Selite: 
Kaikille niille äideille omistettu jotka joutuvat olemaan erossa lapsestaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa tunnetta...

 

Käyttäjän kaikki runot