LUPAUS

Runoilija Tikru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen laittanut Jumalalle rukkaset tiskiin monta kertaa,Hän ei kertaakaan.
 

NOUSE
KORKEALLE
YLEMMÄS,YLEMMÄS!

KOTKIEN SEURAAN,
ENKELIEN YSTÄVÄKSI.

IRTOA TURHUUDESTA,
TUSKASTA.
ITSESI PIENUUDESTA.

YLEMMÄS,YLEMMÄS VIELÄ!
- KAJASTAA JO ELÄMÄNLAHJA,
VIELÄ VÄHÄN VIISAUTTA
SYNNIN
VANKILOISTA,

SITTEN TANSSI VOITONTANSSI;
KOITTAA

LOPULTA
LOPULLINEN,
LOPUTON
ILO!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot