Haudalla

Runoilija Tikru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen laittanut Jumalalle rukkaset tiskiin monta kertaa,Hän ei kertaakaan.
 

Rakkaani liilanharmaat hiukset
lumen alla jäätyneinä

Lepäät siellä hiljaisuudessa

Onko sinun kylmä ilman rakkauteni lämpöä?
- anna kun puhallan elämänhenkeäni sinuun

Nyt tunnet rakkauden syvemmin
siellä
tuulessa hauras kuoresi särkyy
ja
sinä eheydyt.

Selite: 
Kumppanin ja ystävän muistolle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot