Äijän rajat

Runoilija tatanka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä rummutan sulle
 

On se merkillinen alue
tuo risukko

sen kun riisuu
astuu esiin
Ukko

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hupaisa tämä, hyvää syntymäpäivää

ONNELLISTA SYNTYMÄPÄIVÄÄ!!

Kerrassaan nerokasta sanailua. :))

Ruusu Päivänsankarille.
---<--<---<@

Mukava sanaleikki :o)
Hyvää syntymäpäivää.

Oivallista sanaleikkiä

Kivaa sanaleikkiä! HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :)

Hauska =)
Hyvää syntymäpäivää !!

runosi myötä
Onnitteluni
hienolle runoilijalle!

Hauska! Pidin

ja kun riisuu SUn, jää UKKO.

Mainio !

Hauskaa leikittelyä sanoilla.

Näppärää kikkailua sanoilla ja ajatuksilla.

Toi mieleeni hirven joka rynnii metsiköstä suoaukealle tai kaurapellolle. On uljas näky.

Parran alta paljastuu mies : )

Hyvää syntymäpäivää!

Hymyilyttävä!

Ihananihana, suloista hämminkiä.

Huuumoria, huumoria,
maailman kauneinta kukkaa tarjoilet.
Kiitos!

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Hauskan nokkela runotus.
Äijän rajat olkoot vielä kaukana, kun ei tuon enempää ole mittariin kertynyt.
Oikein paljon onnea sankarille!!!!!!!!!!!!!!!!!

Runo hymyilyttää huumorillaan, mutta kätkee aikamoisen viisauden!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tatanka Kiitos 25.9.2011 8 Runo
tatanka Äijän rajat 30.8.2011 20 Runo
tatanka Miten ois 29.8.2011 7 Runo
tatanka Jolla 10.8.2011 5 Runo
tatanka Horuksen silmä 8.8.2011 2 Runo
tatanka Ihme 22.7.2011 5 Runo
tatanka Helvetin helle 22.7.2011 0 Runo
tatanka ? 18.7.2011 2 Runo
tatanka Vihkimys 18.7.2011 5 Runo
tatanka Koitere ja Tervas 5.7.2011 3 Runo