Koitere ja Tervas

Runoilija tatanka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä rummutan sulle
 

Tervaksella teen tulen
nöyränä yölle

Katson taivaalle
sininen saa valkoisen siiven

Lentää yötön yö

Kiitän, annan lahjan
Äitimaalle joka minua kantaa
Valkoiselle Siivelle joka minulle antaa
Yulgunin Tulelle joka sisälläni palaa

Otan Rumpuni ja soitan

Soitan Kuulle joka kuulee yksinäisen kuiskauksen
murheen murtavan syliinsä Isoäitinä ottaa

Soitan Auringolle joka kylmän sisälleen päästäneelle
lämmön tuo

Soitan Taivaalle joka pelokkaalle pehmeän peittonsa suo

Soitan Ihmiselle joka eksyneenä etsii

rytmillä sydämen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitän tästä(kin) runostasi!

Tässä runossasi on rummun sointi voimaksi pienille särkyneille sydämille.

Huikea runo,
jossa tuntuu Rummun Sydänvärinä.

Aivan Mahtava tunne runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tatanka Kiitos 25.9.2011 8 Runo
tatanka Äijän rajat 30.8.2011 20 Runo
tatanka Miten ois 29.8.2011 7 Runo
tatanka Jolla 10.8.2011 5 Runo
tatanka Horuksen silmä 8.8.2011 2 Runo
tatanka Ihme 22.7.2011 5 Runo
tatanka Helvetin helle 22.7.2011 0 Runo
tatanka ? 18.7.2011 2 Runo
tatanka Vihkimys 18.7.2011 5 Runo
tatanka Koitere ja Tervas 5.7.2011 3 Runo