Jolla

Runoilija tatanka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä rummutan sulle
 

kivun ja kivan
välissä
kuljettaa kuohuva koski
tuntemuksiani

sileästi

märän kiven yli
nuollen nautinnosta
nauraen

kipeästi

pauhaavana putouksena
roson raiskaamiin keihäisiin
kiroten

siinä minä
elämän jolla
olen kuutamolla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taetavasti punottu tunneruno!
Semosta se elämä pyrkii olemaan, ett niiltä kippeiltä kolohuilta ei välty.
Vuan onneks on niitäi sulosija suvantoja elämänvirrassa.

Upea.

Syvällistä ja upeaa! Osui ja upposi. Kiitos

Että on ihana runo!
Onnea syntymäpäivällesi!

Syviä tuntoja elämän vastakohtaisuuksissa löytyy runosta. Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
tatanka Kiitos 25.9.2011 8 Runo
tatanka Äijän rajat 30.8.2011 20 Runo
tatanka Miten ois 29.8.2011 7 Runo
tatanka Jolla 10.8.2011 5 Runo
tatanka Horuksen silmä 8.8.2011 2 Runo
tatanka Ihme 22.7.2011 5 Runo
tatanka Helvetin helle 22.7.2011 0 Runo
tatanka ? 18.7.2011 2 Runo
tatanka Vihkimys 18.7.2011 5 Runo
tatanka Koitere ja Tervas 5.7.2011 3 Runo