Luopuminen

Runoilija Pampinea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2005
Viimeksi paikalla: 11.8.2020 23:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 

Avaan solmun köydestä -
Annan sinun veneesi mennä,
liukua vapaille vesille..

Vene, jolla aina soudit
luokseni rakkauden rantaan
lipuu järven sumun hamaan.

Tänä aamuna lakkasi sade -
Minun on lähdettävä matkalle,
kuljettava kauas vuorille
vaellettava loputtomiin laaksoihin.

Syksyn kirpeissä tuulissa
hehkuvan ruskan kulkiessa edelläni
tahdon luopua sinusta
ennen kuin ehdit unohtaa minut
tuoden miljoona murhetta rintaani.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot